До Дня Соборності України

День Соборності – це нагадування про те, що сила нашої держави – в єдності українських земель.

З метою виховання в підростаючого покоління глибокої поваги та любовi до Батькiвщини, нацiональної свiдомостi, людської гiдностi, формування національної свідомості школярів, виховання у них почуття патріотизму та з нагоди відзначення Дня Соборності України в ліцеї проведено години спілкування:

  • «Бути на землі людиною»;
  • «Україна – Соборна країна»;
  • «Ми громадяни вільної України»;
  • «Любове моя Україно!».

Засідання учнівського самоврядування на тему: «Соборність України: від ідеї до сьогодення».

Планується проведення єдиного уроку «День пам’яті героїв Крут: «Подвиг  за Україну», учням запропоновано перегляд фільму «Крути 1918» присвячених подвигу юних добровольців за покликанням https://ukrfilmy.com/409-kruti-1918-2018.html  та онлайн – обговорення фільму.

Шкільне радіо програми: «Хай квітне наша Україна!», «Славетний день в історії України».

Відеолекторій в холі: 22 січня – День Соборності України.

В плані проведення тематичного інформаційного дайджесту до Дня Пам`яті Героїв Крут.

Фото challenge «Разом сильніші». Завданням учасників зазначеного заходу є: опублікувати у мережі Інтернет власне патріотичне фото, з українською символікою, додаючи кришмітки #РазомСильніші #ДеньСоборностіУкраїни2022.

Учні ліцею впевнені в бажанні будувати Українську державу в рівноправній єдності всіх громадян незалежно від національності, віри і переконань, бо Свобода, Незалежність, Соборність – це ті неперехідні цінності, які завжди були, є і будуть шановані в Україні.

Декілька світлин з проведення виховних годин до Дня Соборності України