Зі святом Останнього дзвоника!

Настав той самий ранок, тихий і мирний. Ранок, що завойований дорогою ціною. А за ним ітиме теплий літній день, день Останнього дзвоника у 2021 – 2022 навчальному році. Який сповіщатиме веселій дітворі про щасливі безтурботні канікули. Старшокласників заставить замислитися над швидкоплинністю часу. Та найбільше він позначиться на випускниках.

У котрих вже не буде тої безтурботності і легкості, не буде швидкоплинності. На них очікують нові дороги життя у широкому світі.

В це свято хочеться обійняти кожного з вас. Поглянути в очі і побачити веселі посмішки. Зайти іще раз в клас, де наче у вулику гудуть ваші голоси. Дати вам останні поради і настанови.

Цього року усе буде не так. Та попри усі випробування, що підкидає нам доля, пам’ятайте! Ми – сильні! Ми – сміливі! Ми – ті хто подорослішав за одну мить на ціле життя!

Не забувайте дитинство! Ліцей завжди із вами! Де б ви не були. Куди б не поїхали, ліцей – канон, що глибоко вкарбовується в пам’яті!

Бажаємо кожному з вас терпіння і стійкості, а ще витримки і багато сил, тому що не все буде вдаватися вам з легкістю, але вірте, ви можете впоратись з будь – якою проблемою.

Сьогодні тільки ваш день!

Зі святом вас, наші діти!

Нехай цей день подарує кожному з вас масу позитивних емоцій! Добра, спокою і миру всім нам!

Перегляньте відеовітання за покликанням нижче!

https://fb.watch/dQ2PulU5jC/